top of page
搜尋
  • ycsze5

Mid-Autumn Festival Celebration

On the 30th September, the Chinese Department organised a lantern party to celebrate the traditional Chinese Mid-Autumn Festival with our students. Through fun games and activities, our non-Chinese students learnt about the legends, culture and customs related to this festival.


中秋綵燈會


9月30日,也就是期盼已久的復課第二天,同學終於可以濟濟一堂,一起迎接本學年第一個中國傳統節日中秋節。當天,中文科舉辦了「中秋綵燈會」,讓非華語同學透過攤位遊戲,學習中秋節的傳說、文化和習俗。是次活動乃拋磚引玉,希望藉此鼓勵各人進一步探視中華文化的瑰麗。




最新文章

查看全部

2024年粵港澳大灣區數學奧林匹克預賽(香港區)

為拉近學生與週邊城市學生的距離,並增進學生對粵港澳大灣區未來發展的了解,粵港澳大灣區數學奧林匹克香港和澳門地區舉行了一場奧數比賽。我校14名學生參加了2023年12月17日在鮮魚貿易學校舉行的比賽,其中8人獲得三等獎。 第二輪比賽將於一月下旬舉行。

Comments


bottom of page